Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Απάντηση Κ.Λουράντου στον Γ.Γιακουμάτο


Ο αλαζόνας και κατ’ επανάληψη γραφικός βουλευτής της Ν.Δ. κ. Γιακουμάτος, στη χθεσινή εκπομπή της ΝΕΤ απέδειξε για ακόμα μια φορά, το λόγο που όλοι τον θεωρούν γλάστρα του κοινοβουλίου.

Είχα δηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν, ότι όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες, για αυτό και δεν ήθελα να ασχοληθώ ξανά με τον εν λόγω βουλευτή.

Όμως, η χθεσινοβραδινή εμφάνισή του στη ΝΕΤ και η επίθεσή του στον κλάδο των φαρμακοποιών ξεπερνάει τα όρια της ανωτερότητας και της υπομονής.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, δήλωσε ότι οι γιατροί θα πρέπει να έχουν βαλιτσάκι με φάρμακα για να δίνουν οι ίδιοι τα φάρμακα στους ασθενείς, ότι τα φαρμακεία θα πρέπει να λειτουργούν 24ωρα, ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν συλλογικές συμβάσεις και ένα σωρό άλλες κουταμάρες, που μόνο εκείνος μπορεί να σκεφτεί.

Για τελευταία φορά, του απαντώ ως εξής: Ας πάψει να ασχολείται με ένα αντικείμενο που παρ’ όλο που το γνωρίζει το χρησιμοποιεί δολίως για να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, και ας ασχοληθεί με τις υπηρεσίες που «οφείλει» να προσφέρει στους φίλους του, τους Γερμανούς.

Κ. Λουράντος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου